Kronprinsparrets Hof søger livrist

Kronprinsparrets Hof søger en engageret og dygtig livrist til at indgå i tjenestegruppen, der udfører en række serviceopgaver.

Hoffet er en særlig arbejdsplads i et unikt miljø. Hoffet varetager en bred vifte af opgaver i understøttelsen af den kongelige families virke. Det er en arbejdsplads med stor faglig stolthed og et stort engagement. I stillingen som livrist bliver du en del af et hus, der fungerer som en dynamisk og moderne organisation, og som samtidigt værner om sine traditioner. 

Om stillingen 
Du vil som livrist i Kronprinsparrets Hof indgå i et team bestående af kolleger inden for enheden ”livrist- og chaufførgruppen” og vil referere til Hoffoureren. Teamet varetager i samarbejde de daglige serviceopgaver ved Kronprinsparret Hof og lægger vægt på høj kvalitet, samarbejde og sparring. Fokus er til enhver tid at give den bedst mulige service og betjening til den kongelige familie og gæster samt understøtte Kongehusets virke. Du vil varetage en række forskelligartede serviceopgaver - herunder til tider også opgaver, der ligger uden for dit eget normale ansvarsområde. 

Stillingen indeholder bl.a. følgende opgaver og ansvarsområder:
  • Serveringsopgaver.
  • Kørselsopgaver – herunder chaufføropgaver.
  • Gæstemodtagelse og gæsteservice. 
  • Praktisk betonede opgaver fx bordopstilling og borddækning.
Om dig 
Vi søger en dedikeret og selvstændig medarbejder, der kan indgå i en til tider omskiftelig hverdag. Vi lægger vægt på, at du:
  • har dokumenteret erfaring fra restaurationsbranchen eller et andet relevant servicefag
  • kan arbejde struktureret og har sans for detaljen
  • taler og skriver dansk og behersker engelsk på konversationsniveau
  • er serviceminded, ansvarsbevidst, initiativrig og fleksibel
  • har situationsfornemmelse, er god til at samarbejde og kan indgå aktivt i teamsammenhæng.

Om Hoffet som arbejdsplads
Hoffet er oprindeligt betegnelsen for den kongelige families administration og husholdning og beskæftiger i dag i alt ca. 130 ansatte. Hoffet omfatter ansatte fordelt på fire hofstater. De største hofstater er H.M. Dronningens Hofstat og D.K.H. Kronprinsen og Kronprinsessens Hofstat. Medarbejderskaren spænder fagligt set bredt - nogle udfører serviceopgaver, mens andre udfører administrative- og udviklingsopgaver samt ledelsesopgaver. Vi hjælper hinanden på tværs af faglige baggrunde og samarbejder om at udføre opgaverne med høj kvalitet og blik for Kongehusets særlige rolle.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest den 1. april 2022. Arbejdstiden planlægges som udgangspunkt med 37 timer om ugen. Der indgår ugetjeneste og skiftende arbejdstider med arbejde om aftenen, i weekender og på helligdage. Hovedarbejdsstedet er Amalienborg og Kancellihuset ved Fredensborg Slot - men der vil også i mindre omfang være udstationering til de øvrige slotte og ejendomme, som benyttes af den kongelige familie. I forbindelse med udstationeringer stilles der overnatningsmulighed til rådighed. 

Det er en betingelse, at du har gyldigt kørekort til personbil og er en dygtig bilist. Du skal under din ansættelse løbende på PET-kørekurser, som kræver gode kørselskundskaber at kunne bestå.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til aftale mellem Hoffet og Hoffunktionærforeningen. Vi tilbyder gruppelivs- og sundhedsforsikring. Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under din ansættelse.

Ansøgning
Ansøgning og CV sendes via nedenstående link, samtaler vil blive afholdt løbende. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte FUGL LEONHARDT 
Suzette og Connie på tlf.: 77 33 00 00.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, religion eller etnisk baggrund. 
Læs mere om Kongehuset på www.kongehuset.dk og på Kongehusets sociale medier @detdanskekongehus.

Rekrutteringsfirmaet FUGL LEONHARDT varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. 
Ansøg
Del i dit netværk
Frist: Løbende proces
Kontaktperson: FUGL LEONHARDT
Suette & Connie
Mail: rec@fuglleonhardt.dk
Tlf: 77 33 00 00
 
Arbejdsområde: Gæsteservice, Tjener
Stillingstype: Fuldtid
Kunde: Kronprinsparrets Hof
Lokation: København

FUGL LEONHARDT
Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund
Tlf.: (+45) 77 33 00 00
Powered by Emply