Royal Stage i Hillerød er på udkig efter dig!

Søger du et studiejob ved siden af din skole eller snart er færdig og skal have et sabbatår eller to, så giv os et ring. Måske vi har et job som du kunne tænke dig.

Royal Stage søger medarbejdere til faste stillinger, deltids stillinger, faste vagter og tilkaldevagter.

Vi har en masse kunder, brugere og gæster i Royal Stage, som gerne vil have gode oplevelser og ikke mindst god service – kan du hjælpe os med det?

 

For alle stillingerne er det vigtigt at du kan lide at servicere og hjælpe ”gæsterne”, men også dine kolleger. Du skal være hurtig og effektiv i din måde at håndtere ”gæsterne” på og altid med et smil. Det er vigtigt at ”gæsterne” føler sig godt behandlet og har lyst til at komme igen og møde dig og ikke mindst de varer og ydelser som vi sælger. Det er også vigtigt, at du vil være en god kollega, hvor du tager selvstændigt ansvar og hjælper og støtter dine kollegaer, hvor der er brug for det.

 

Der vil selvfølgelig ske oplæring ved alle 4 stillingskategorier.

 

Vi er på udkig efter:

 

Opvaskere til vores restaurant – 15-16 år

Vi har ofte travlt i forbindelse med mange af vores arrangementer i Royal Stage. Vi har masser af spisende gæster, som efterlader en del opvask som vi skal have klaret. Kan du hjælpe os med det? Vi har en stor opvasker der klarer det meste, men du skal fylde den op og tømme den og sætte på plads og ellers gå til hånde i køkkenet. Ring til Thomas Rigbolt på tlf. 93 39 20 96 for at høre nærmere.

 

Cafe-medarbejdere – 17 år og opefter

Vores cafe er omdrejningspunktet for Royal Stage brugere og gæster. Cafeen er åben fra 8-21 og har brug for medarbejdere, der synes det er sjovt at sælge mad og drikkevarer og evt kan sælge mere….. Du skal også kunne lide at lave sandwich eller tilberede andre madvarer til vores kunder. Du skal ligeledes kunne betjene kunderne hurtigt og effektivt med et smil. Altså du skal kunne give vores kunder den gode oplevelse. Du skal kunne lide at stå i front og betjene kasse, tage imod ordre fra kunderne og sørge for at de får deres mad & drikkevarer.

Vores Cafe har ud over den daglig åbningstid i løbet af ugen, også weekend åben i perioder under sports- og andre større arrangementer. Cafeen kan også være en del af større arrangementer, der kræver længere åben. Vi har forskellige muligheder for at du kan få vagter, men ring og hør om mulighederne. Kontakt Cafeleder Karin Olesen på tlf. 25 60 65 61.

 

Tjenere til vores restaurant 

Vi søger tjenere – til mange af vores arrangementer, hvor der skal serveres både mad og drikke. Der skal bæres ind og ud – spørge ind til om kunderne er tilfredse og om de ønsker mere. Der skal samarbejdes, koordineres og kommunikeres med dine kolleger, som er vigtigt få at vi får givet den unikke madoplevelse til kunderne. Du skal være hurtig og effektiv i din ageren – være positiv og åben for nye udfordringer og altid med et smil på læben og venlighed i stemmen. Kontakt Sasha Holm på tlf. 93 39 33 88.

 

Livreddere til faste stillinger og tilkaldevikarer.

Har du livredderprøven og 1. hjælp eller godt kunne tænke dig at få den, så sørger vi for at du får den hos os, mens du arbejder…. Bliv en del af vores superteam af livreddere, der underviser og hjælper vores gæster i svømmehallen. Ud over at sikre badegæsternes sikkerhed, så bliver du også en del af den daglige drift, men også del af sjove vandaktiviteter. Lyder det som noget for dig, så kontakt vores leder af svømmehallen Leila Alsing på tlf. 40 98 69 99.

 

Vi glæder os til at høre fra dig og gerne hurtigst muligt – opstart efter aftale.

Send din ansøgning/cv på nedenstående link – NB! vigtigt at du skriver hvilket job du søger, og om du ønsker fuldtid, deltid, faste vagter eller tilkaldevagter.

 

Da vi har sommerferie – kan det være svært at fange de enkelte ledere, så ring til HR – 

Helle Ditlefsen tlf: 60 64 75 44 og send din ansøgning hurtigt muligt, så HR kan tage hånd om den.

 

 God sommer

 Royal Stage

Ansøg
Del i dit netværk
Frist: Hurtigst muligt
Kontaktperson:

HR – Helle Ditlefsen

tlf: 60 64 75 44 

Arbejdsområde : Café, Tjener
Stillingstype: Deltid
Kunde: Royal Stage
Lokation: Hillerød

FUGL LEONHARDT
Suomisvej 4
1927 Frederiksberg
Tlf.: (+45) 77 33 00 00
Powered by Emply