Service & værtskab

"slå gnister" med afstand

Kasper Hasse Køkkenchef & Direktør, Falsled Kro

Vi har udvist stor respekt og stor professionalisme omkring Covid -19 og vores dagligdag har blot fået nye vane – vi spritter og vasker hænder og generelt opfører vi os pænt på afstand

På Falsled har vi som andre ventet med længsel på at vi den 20. maj igen kunne åbne for vores gæster.

Vi har ikke været så bange for begrænsningerne i plads da vi i forvejen giver vores gæster meget plads og vi har næsten plads til samme antal som før. Vi meldte ret hurtigt ud at vi åbnede, og der kom med det samme gang i bookingerne. Vi ventede i hvad der føles som en evighed på retningslinjer og da de kom, fik vi rigtig ”blod på tanden” og gik i gang med opmålinger og tanker om sprit, skiltning m.m.

A large brick building with grass in front of a house

Description automatically generated

I ledergruppen har vi været omkring alle detaljer, store som små. Vi har bl.a. talt om at

  • Skal vi stadig have aviser? Skal de måske lamineres så de kan sprittes?
  • vores menu kort er på printet papir i et papcover det bliver jævnligt skiftet - alt som kommer gennem flere hænder afsprittes efter endt brug.
  • Servering af vores mad – hvordan gør vi det på bedste og tryggeste vis

I åbningsfasen evaluerede vi hver aften på hvordan det var gået og hvad vi kunne gøre bedre, nu ligger mange af de nye tiltag som en god vane. Vi tilretter efterhånden som der kommer nye retningslinjer. Vores kendte ostebord har vi taget af lige nu, da vi ofte kommunikere med gæsten omkring ostevalg i 15-20 minutter.

Vi evaluerer hele tiden på hvad der er bedst i den givne situation og for Falsled er det også vigtigt at det bliver gjort menneskeligt og naturligt, vi skal jo alle leve med det længe endnu.

Hvad siger gæsterne?

Det er en meget positiv oplevelse, trods restriktioner. Allerede når vores gæster booker fortæller vi om vores tiltag, regler og rammer og at det er synligt uden at være skræmmende, det er vi sikre på skaber tryghed.

Vi plejer at have vores gæster i baren til sent så for os er det lidt mærkeligt at sende dem på værelserne inden midnat. Vi har sat som rutine at Kl. 23.50 giver vi dem besked om at de må fortsætte hyggen på værelset vi tilbyder naturligvis at de kan få drink, snack m.m. med på værelset.

Stor ros til vores gæster det virker som alle navigerer i det ”nye normal” på en sund og naturlig måde samtidig med at de vælger at tage ud og opleve, DET ER VI GLADE FOR og glæder os over at kunne byde rigtig mange velkommen over sommeren.

Hvad siger medarbejderne? På Falsled er vi mange mennesker på arbejde, og det er vigtigt for os at vi sammen forholder os til hvordan vi agerer. Vi har meget dialog for at sikre, at alle kender regler og føler sig trygge og kan svare på eventuelle spørgsmål fra vores gæster. Inden vi åbnede, blev det gennemgået med alle, hvordan regler og rammer er. Det er vigtigt, at vi udviser professionalisme på Falsleds, ikke for formelle måde, men så naturligt som muligt og med øje for den enkelte gæst. Vi har en fælles dialog om hvad der fungerer bedst.

Forsamlingsforbuddet er nu 50 hvad betyder det for Falsled? I forløbet hvor vi venter på regler og rammer har vi ikke kunne give vores gæster et klart svar på noget og det har været meget frustrerende, vi har gået i et vakuum og ikke vidst hvordan vi skulle forholde os til både den praktiske og økonomiske - mange spørgsmål har meldt sig.

I takt med at forsamlingsforbuddet er ændret kan vi afvikle fødselsdage og bryllupper, hvilket vi og vores gæster er meget glade for. Vi håber dog på at kunne der kommer yderligere lemplinger så vi kan afvikle større arrangementer og feste til ud på natten.

Booking og sommersæson Vi er taknemlige for den meget store opbakning og kan se på tallene at det ser lovende ud vi får en mere travl sommer. Vi mærker også at folk ikke er bange for at bruge penge – det hjælper os MEGET så vi hurtigere kommer på den anden siden igen.

God sommer til alle

Mange hilsener

Kasper Hasse Køkkenchef & Direktør

FALSLED KRO

Assensvej 513, Falsled

DK-5642 Millinge

+45 62 68 11 11

+45 51 21 27 24

www.falsledkro.dk

 

FUGL LEONHARDT
Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund
Tlf.: (+45) 77 33 00 00
Powered by Emply