Service & værtskab

"slå gnister" med afstand

Casper Bock, Hotelchef HORISONT Hotel & Konference

Det er jo i alles interesse at vi ikke bliver syge eller smitter nogen så vi følger naturligvis alle anbefalinger og retningslinjer fra de danske myndigheder.

For at sikre os at nedenstående tiltag bliver en realitet og ikke bare er varmt luft så holder vi et ”mini Kick Off” når medarbejderne vender tilbage – her vil vi sammen gennemgå alle de nye tiltag og hvordan vi fremadrettet navigere i det hele og skaber tryghed for vores gæster og personale.

Med udgangspunkt i situationen som den er lige nu, har vi taget disse tiltag;

 

  • Opsat ekstra dispensere til håndsprit til vores gæster og medarbejdere rundt i hele huset.
  • Ved indtjekning modtager gæsterne en velkomstkuvert med nøgle og et velkomstbrev. Nøglen er afsprittet og velkomstbrevet beskriver hvilke tiltag vi har taget for at skabe tryghed og hvad vi forventer at gæsten gør.
  • Vi har synliggjort vores rengøringsprocedurer hvilket betyder, at vi foretager rengøring i samme høje standard som tidligere, dog vil der flere gange dagligt rengøres og desinficeres dørhåndtag, gelænder og andre steder, som har mange berøringer i løbet af en dag – og vores rengøringspersonale vil blive meget mere synlige så vi også den vej igennem skaber tryghed for vores gæster.
  • Vi har sikret ekstra plads imellem mødegrupper og mødedeltagere – vores mødekit så som toucher og fjernbetjening vil blive sprittet af efter hvert møde og pakket ned i plastikposer hvor på der står at det er rengjort og sprittet af. Vi dækker op i mødelokalet med spritservietter til alle deltager. Vi har inddraget naturen i vores møder og opfordrer til pauser og gruppearbejde ude (hvis vejret tillader det). Frokosten vil blive afviklet i hold – der vil være ”slottider” som gæsten bliver bedt om at overholde så vi sikre der er den rette afstand i restauranten.
  • Vores morgenmad, frokost og middag serveres som portionsanretninger til hver enkelt gæst. Gæsterne bestiller hvad de ønsker til morgenmad aftenen inde.
  • Vores gæster bliver guidet rundt i huset at vores tydelige opsatte skiltning – rundt i hele huset har vi sat alle hygiejneråd fra Sundhedsstyrelsen op.

Vi glæder os rigtig meget til at åbne igen og kunne byde vores gæster velkommen.

Med venlig hilsen

Casper Bock
Hotelchef

T: 7020 8810
M: 5365 9007

Agro Food Park 10, 8200 Aarhus N

E: casper@horisont-aarhus.dk

www.horisont-aarhus.dk

FUGL LEONHARDT
Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund
Tlf.: (+45) 77 33 00 00
Powered by Emply