Service & værtskab

"slå gnister" med afstand

Grete Højgaard, Adm. Direktør Fonden MESSE C

Ved så hård en opbremsning, så kommet man pludselig tæt på sårbarheden – hvilket har givet mig lejlighed til at glæde mig over mit personale og den forskel hver enkel gør hver dag, og ligeledes at forstå hvor vigtig det er at vores arbejde giver mening. Der er blevet plads til kreativiteten igen og det er en af mange ting jeg vil tage med mig efter Corona.

Kunderejsen er gennemgået med nye øjne og vi har fortaget mange nye tiltag. Vi har haft lejlighed til at se på hvordan vi bedre udnytter vores kapacitet i forhold til de nye retningslinjer, hvilket har resulteret i inddragelse af områder og ombygning - med ændring kommer forandringen.

Vi kan etablere digital ind- og udgangskontrol så sikrer vi, at max kapaciteten overholdes og ved at sælge billetter som timeslots, kan besøgsskaren administreres og ingen kører forgæves.

Vi holder rigtig mange møder og i fremtiden vil vi i højere grad sørge for at tilbyde livestreaming af møder, generalforsamlinger m.m. Således behøver ikke alle mødegæster deltage fysisk, men kan deltage hjemme fra via vores HD stream.

Alle måltider serveres portionsanrettet. Vi mener dog at det kan begrænse gæsternes muligheder og derfor arbejder vi stadigvæk på at finde den optimale løsning for gæsterne og os.

Isvand er udskiftet med kildevand på flaske ligesom kaffe og lign. serveres i engangskrus

  • Håndsprit tilgængeligt overalt i huset
  • Ensretning på gange
  • Alle siddepladser i huset følger myndighedernes anbefalinger

 

Ekstra rengøring med fokus på overflader med meget berøring. Vi har ansat en dedikeret medarbejder til udelukkende at sørge for de offentlige områder hele tiden er tørret af og rene.

Vi har altid bestræbt os på at udlufte rigeligt, men nu er det lagt ind som en standard at udluftningen af lokaler sker flere gange dagligt. 

Vi tilretter og planlægger altid nøje i forhold til hvad gæsterne ønsker, men vil nu i endnu højre grad følge kunden og tager højde for deres ønsker og vi vil naturligvis også tilbyde mundbind og handsker til alle hvis det er et behov.

Vi ser det lidt som at det er vores opgave at skabe en jomfruelighedsrejse hver gang vi har en gæst i huset – de skal være trygge og vide hvad vi gør for dem. 

Godt råd: Husk at give plads til kreativiteten

Med venlige hilsner

Grete Gründberger Højgaard Frank

Adm. Direktør Fonden Dansk Købestævne

MESSE C
Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

+45 75 92 25 66
messec@messec.dk

FUGL LEONHARDT
Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund
Tlf.: (+45) 77 33 00 00
Powered by Emply