Tag styringen – sæt dig forrest i bussen!

Din karriere - dit valg

Fokus på din karriere

Tag styringen sæt dig forrest i bussen!

Hos FUGL LEONHARDT interesserer vi os for dig og assisterer dig gerne i dit næste karrierevalg. Vi bevæger os på alle niveauer og i alle afdelinger – fra Coo, Cfo, områdes direktører, direktører, projektledere, teamledere og receptionister, kokke eller tjenere. Vi vejleder dig, hvordan du skriver den bedste jobansøgning, laver det stærkeste CV, video, gennemfører en vellykket jobsamtale og trækker gerne i vores stærke netværk.

Vi glæder os til at høre fra dig - tag kontakt nu.

Kompetenceudvikling

Nøglen til nye muligheder

Et kompetenceløft eksekveres på mange måder. Vi arbejder med teambuilding og fokuserer samtidig på den individuelle medarbejders tilgang til opsamling af ny viden. Vi mener ikke, at et par dage på kursus ”bare” må ende som endnu et i mængden. Vi optimerer derfor vores forløb med teoretisk og praktisk viden, med fokus på virksomhedens DNA, relevante cases, samt i den enkelte kursist.

Frontmedarbejder kurser

Bliv klædt på til at blive firmaets ansigt udadtil

I samarbejde med Campus Vejle afholdes henover året 2-4 kursus forløb. Frontmedarbejder er et kursusforløb med fuld knald på som har til formål at kvalificere dig til at søge job som frontmedarbejder på tværs af brancher.

Med et intensivt kursus som frontmedarbejder bliver du klædt på til at blive firmaets ansigt udadtil, som receptionist på et hotel eller et kontor. Du får værktøjerne til at søge job som frontmedarbejder i en lang række brancher.

Kontakt os

I lighed med alle vores andre services kan du regne med respons fra os inden for 24 timer. Kontakt os gerne på telefon eller email.

Telefon: (+45) 77 33 00 00
Emailrec@fuglleonhardt.dk

FUGL LEONHARDT
Suomisvej 4
1927 Frederiksberg
Tlf.: (+45) 77 33 00 00
Powered by Emply