Når holdet "spiller"

On the lookout for you

Værdiskabende rekruttering

Medarbejderen er nøglen til succes – effektiv rekruttering der skaber værdi

FUGL LEONHARDT har specialiseret sig i at finde den rette medarbejder til din virksomheds unikke behov. Med mange års erfaring, stærke rekrutteringsmodeller, samt et bredt netværk i service- og hospitality-branchen er vi den hurtigste vej til effektiv og målrettet rekruttering der skaber værdi på bundlinjen.

Kontakt os for yderligere info.

Fasthold dine medarbejdere

Fastholdelse af medarbejdere kan være forskellen på hvilken grad af succes der opnås

Hvad gør I, i dag - Vi assisterer gerne.

Vi mener, at tiden er løbet fra et par dages kursus, der ofte ”bare” ender som endnu et i mængden. Vi har derfor optimeret vores forløb så det bliver en levende oplevelse i teori og praktisk viden, med fokus på virksomhedens DNA og relevante cases. 

Vi arbejder med træning af medarbejdere på individuel basis eller i teams – altid med fokus på den virkelige verden. Vi anbefaler, at forløbet ikke står alene og har forskellige opfølgningsmodeller, således at det indlærte bliver forankret.

Vi glæder os til at høre fra dig  - kontakt os

Personlighedstests

Din nøgle til vækst

Vi benytter os af tests i forbindelse med rekruttering, individuel coaching og karrieresparring. Vi har ligeledes, med stor succes, benyttet tests på et mere organisatorisk niveau. Et værktøj der giver en fordel i jagten på et stærkt og pålideligt resultat, så du både kan udvælge, styrke og fastholde den ideelle medarbejder.

Læs mere

Kontakt os

I lighed med alle vores andre services kan du regne med respons fra os inden for 24 timer. Kontakt os gerne på telefon eller email.

Telefon: (+45) 77 33 00 00
Emailrec@fuglleonhardt.dk

FUGL LEONHARDT
Suomisvej 4
1927 Frederiksberg
Tlf.: (+45) 77 33 00 00
Powered by Emply