Kompetenceudvikling og selvindsigt er nøglen til nye jobmuligheder

Tag styringen over din karriere

Hos FUGL LEONHARDT assisterer vi dig gerne i dit næste karrierevalg. Vi bevæger os på alle niveauer og i alle afdelinger fra COO, CFO, direktører, projektledere, teamledere og personale generelt.

Vi vejleder dig i, hvordan du skriver den bedste jobansøgning, laver det stærkeste CV (evt m. video), gennemfører en vellykket jobsamtale og trækker gerne i vores stærke netværk. På lederniveau anvender vi Master persontypetesten, fordi den resulterer i et højt præcision- og detaljeniveau med fokus på styrker og udviklingspotentiale.

Kompetenceudvikling

Fokus på helheden og individet

Når vi arbejder med teambuilding fokuserer vi på, at alle aktiviteter inspirerer og beriger hver medarbejder med den relevante viden. Hos FUGL LEONHARDT mener vi, at det er afgørende, at et forløb ikke ”bare” må ende som endnu ét i mængden. Vi optimerer derfor vores forløb med en kombination af teoretisk og praktisk viden og har altid fokus på virksomhedens DNA og den enkelte deltager/medarbejders kompetencer/udviklingspotentialer. Vi har masser af idéer og tips til hvad I kan lave og hvad der passer godt sammen. Vi sørger for al koordinering, så I får maksimeret jeres faglige udbytte og har overskud til det sjove