Suzette Fugl

Mentor, rekruttering og headhuntings specialist

Mobil: (+45) 22 21 84 89
Email: suzette@fuglleonhardt.dk

”I hele mit arbejdsliv har mit fokus været mennesker og jeg er derfor altid nysgerrig på kandidaten og virksomheden for at opnå det bedste match. Jeg har efter mange år i forskellige jobfunktioner taget denne vigtige læresætning med mig: regler, roller, retninger, rammer og relationer, fordi den danner grundlag for den bedste kommunikation og trivsel i alle slags opgaver.
Jeg sætter mig grundigt ind i opgaven, finder ud af hvordan jeg bedst løser den. Jeg forventningsafstemmer ned i detaljen og tager ikke noget for givet. Er nysgerrige på kandidaten og virksomheden for at opnå det bedste match. Jeg søger inspiration og sparring med mine dygtige kollegaer. Jeg går på arbejde hverdag for at gøre en forskel – hvad enten det er for det enkelte menneske eller det handler om trivsel i et større puslespil af medarbejdere, – jeg bruger min energi og finder mulighederne i situationen".

Jeg glæder mig til vores samarbejde.

Connie Leonhardt

Rekruttering, search og karriererådgivning

Mobil: (+45) 40 15 84 64
Emailconnie@fuglleonhardt.dk

"Jeg har over 20 års erfaring med rekruttering, karriererådgivning, udvikling af kurser og strategi i egen virksomhed. Før det har jeg ageret i hotelbranchen i 15 år som medarbejder og leder på henholdsvis Hotel Landsoldaten Fredericia, Rock Hotel Gibraltar, Phoenix Copenhagen og senest Hotel d`Angleterre. Disse erfaringer er grundstenen i min fremtidige karriere i FUGL LEONHARDT Jeg har løbende gennemført diverse lederkurser, certificeringer i testsystemer m.fl.
Jeg er kendt for at være handlingsorienteret og mit mål er at skabe langsigtede og brugbare løsninger, ikke mindst når det gælder matchet mellem virksomhed, job og kandidat. Jeg har altid brændt for hotelbranchen, service og uddannelse og for at være på forkant med udviklingen. Især kvalitetssikring er noget, jeg engagerer mig dybt i".

Jeg glæder mig til vores samarbejde.

Lars Peter Birk-Sørensen

Rekruttering- Sjælland, Fyn & Jylland med fokus på det optimale match i køkkenet og restaurationsbranchen.

Mobil: (+45) 22 27 38 24
Email: rec@fuglleonhardt.dk

Konsulent inden for rekruttering 

"Med mange års erfaring som kok både nationalt og internationalt, rådgiver jeg i dag indenfor rekruttering og driftsoptimering i restaurationsbranchen. Om end du søger den ny-udlærte kok eller en restaurationsmedarbejder, så kan jeg hjælpe med at finde den helt rette til jobbet.

Min professionelle profil har gjort mig til en alsidig konsulent med kokkeerfaring, både lokalt og internationalt. Mine kompetencer kommer i spil som censorrepræsentant for 3F, hvor jeg møder vores nye unge talenter. Jeg rekrutterer til restaurationsbranchen og er en naturlig sparringspartner for dig og din virksomhed. Jeg har et stort netværk lokalt og internationalt hvilket jeg gør brug af når jeg skal finde det perfekte match til dig. Ligesom jeg også bruger mit professionelle netværk når jeg hjælper udenlandske kokke ift. job og etablering i Danmark".

Jeg glæder mig til vores samarbejde.

Henriette Eli Petersen

Rekrutteringskonsulent og kropsterapeut i hele Danmark

Mobil: (+45) 40 54 43 73
Email: henriette@fuglleonhardt.dk

”Jeg har mere end 25 års erfaring i hotelbranchen fra ind- og udland indenfor drift, salg og markedsføring i forskellige stillinger som blandt andet sælger, leder, chef og konsulent. Jeg er oprindeligt uddannet på en Hotel Management skole i Schweiz, og supplerede senere med en videregående uddannelse på Eksportskolen i Herning, for at dygtiggøre mig indenfor internationalt salg og markedsføring.

Jeg blev færdiguddannet Manuvison Kropsterapeut og Træner i marts 2022 – en 2-årig kropsterapeutisk mesterlæreuddannelse.

Manuvison kropsterapi er en dybtgående og holistisk behandlingsform for krop og sind, hvor vi går på besøg i kroppen. Kroppen er unik og husker alt - den har sin helt egen historie at fortælle. Vi skal blot lære at lytte til den. Det er altid kroppen, som først gør opmærksom på, at noget er galt. Og det er kroppen, som lider under konsekvenserne af alle vores handlinger – eller mangel på samme.

I dag arbejder jeg som konsulent og kropsterapeut med det hele menneske og relationer i fokus. Vi har alle et indre kompas, som kan komme på slingrekurs eller dugge til, men når vores kompas fungerer og er tændt, kan vi stå stærkere i livet og mærke, hvad der reelt er godt for os.”

Jeg glæder mig til vores samarbejde.