Værdiskabende rekruttering & headhunting

Det hele menneskes kvaliteter

Hos FUGL LEONHARDT skaber vi merværdi for medarbejdere og virksomheder ved at matche de rette personer til virksomheders ønskede behov. Vi lytter, observerer og stiller spørgsmål og tager altid ”det hele menneske” i betragtning, fordi vi mener det giver os den optimale viden om personens unikke potentialer og udviklingsmuligheder. På den måde matcher vi ønsker og behov til alles glæde samt skaber positiv vækst.

Nytænkning og kreativitet sikrer kvaliteten

Vi er nysgerrige på din virksomheds DNA og grundige i vores forarbejde. Vi arbejder altid ud fra, at vores løsninger skal være langsigtede. Vi researcher og tager den tid, der skal til for at sikre, at kvaliteten er i orden, så forventningerne til opgaven bliver indfriet. Vi er ikke blege for at tænke nyt og anderledes for at kunne garantere, at vi anbefaler den rette person til det rette job eller rådgiver retvisende i en given problemstilling.

Kender du værdien af fastholdelse af dine medarbejdere?

En forkert rekruttering kan have fatale konsekvenser for det enkelte team og virksomheden. Vi sparrer derfor gerne omkring den rekrutterings-opgave, som du ønsker løst.

Private hjem og ambassader i Danmark

Som førende rekrutteringsbureau til ambassader og private hjem har vi en stærk kandidatdatabase og god erfaring med at hente personale fra hele verden.

Vi tør godt sige, at vi har nogle af de mest kompetente kandidater og besætter mange spændende stillinger til private hjem, store som små. Uanset om det måtte være den traditionelle butlerrolle, oldfrue, kok eller husbestyrer, så har vi kandidaterne.

Med stor respekt for arbejdsgiver og kandidat arbejder vi fortroligt og diskret.

Vi stiller naturligvis referencer til rådighed.

Personlighedstests

Tydeliggør kvaliteterne og sikrer ansættelserne

For at udvælge, styrke og fastholde den ideelle medarbejder kan test være et stærkt redskab.
Vi benytter os af test i forbindelse med rekruttering, individuel coaching og karrieresparring samt på et mere organisatorisk niveau med stor succes. Hos FUGL LEONHARDT er vi certificerede i testsystemerne Master, Enneagrammet, DISK og Garuda.