At blive afskediget er ikke en behagelig oplevelse, det kan kræve meget at komme videre. Vi har udarbejdet et forløb, som giver dig mulighed for at se situationen i et andet lys.

FUGL LEONHARDT har siden 2017 arbejdet professionelt med outplacement og karriererådgivning – altid med udgangspunkt i den enkeltes situation sammensætter vi et skræddersyet forløb.

Efter en opsigelse trænger mange spørgsmål sig på: Hvorfor lige mig? Hvordan finder jeg mit næste job? Hvilke job skal jeg søge? Hvordan bygger jeg et ordentlig og professionelt CV op? Hvad skal en ansøgning indeholde? Hvilke kompetencer har jeg? Dette er bare nogle af de tanker som vi ved melder sig, og vi er klar til at stille de rigtige spørgsmål, stille skarpt på dig, så vi sammen sikrer dit næste job bliver en succes.

Nøglen til at navigere igennem en opsigelse ligger i planlægning – det er svært at blive ”knockout” og være alene om at finde vejen til næste karriereskridt. Sammen opsætter vi en handlingsplan med det bedste outplacement forløb som passer til dig. Vi tilbyder personlig rådgivning og stiller vores enorme netværk som dækker mange brancher og funktioner til rådighed.

Tag fat på os og hør nærmere om vores forløb, så får du en god start.